Måltidskasser med kort forberedelsestid

Måltidskasser er en populær trend, der har vundet indpas over hele landet. Vi elsker at få inspiration til aftensmaden og slippe for køen i supermarkedet. Tidligere var det dyrt, men stigende konkurrence har ført til priser, hvor de fleste kan være med. Det gælder f.eks. de lækre måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad.

Hvor meget tid vil du bruge?

Som udgangspunkt vælger du måltidskasse ud fra budget, smagsløg og sundhed. For mange har dyrevelfærd og økologi også stor betydning. Endelig spiller forberedelsestid en vigtig rolle, når der skal vælges måltidskasse.

I den ene ende findes virksomheder, der leverer råvarer i den mest rå form. Her får du ingredienser, som du selv skal skrælle, pille, partere osv. I den anden ende er måltidskasserne snart sagt færdigretter, der blot skal en tur i mikrobølgeovnen. Din familiesituation, din hverdag og dine evner i køkkenet bestemmer, hvilken løsning der er bedst.

Vælger du måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad, tager det kun omkring 20 minutter at forberede maden. Her er maden allerede tilberedt for dig, så du skal bare opvarme og servere den. Udvalget er bredt, du kan selv vælge menu, og priserne er konkurrencedygtige. Det er et godt valg til dig, der vil have nem og god mad, der ikke vælter budgettet.