Hvad koster det at få en ny hjemmeside?

Det er et af de spørgsmål vi oftest hører og er et af de spørgsmål vi altid svarer med: ”it depends”.

Et røvirriterende svar, men nu engang sandheden. Vi kan typisk udvikle løsninger helt fra 5000 kr. til 200.000kr til 1 mio. Det hele kommer sådan set an på hvad det er du har brug for. Skal du bruge en webshop som kører på autopilot med custom backend og hele svineriet, så er det selvfølgelig en noget anden pris end en simpel visitkort side med 4-5 undersider.

Hvis du selv har lidt teknisk snilde kan du jo reelt set få en rigtig flot wordpress baseret hjemmeside op at køre for omkring 600 kr. ca.

Det eneste du skal bruge er sådan set;
– Et webhotel(vælg et fra denne liste)
– Et flot tema
– Et domænenavn
– 5-10 timer til at lave siden

Det er dog efterhånden så billigt at få lavet en visitkort side, da der er rigtig mange om buddet. Har ofte set løsninger helt ned til 3.000kr, så det kan næsten ikke svare sig at bruge tiden på at lave den selv. I hvert fald ikke hvis det går ud over andre ting. Hvis du virkelig er opsat på at lave den selv, så kan du evt. følge en guide til hvordan man laver en hjemmeside.

Hvis du står og gerne vil have en idé om hvad din nye hjemmeside vil koste at få lavet, så er det vigtigt at du har defineret så mange af de funktioner du forventer den skal kunne, da det vil gøre det nemmere at sætte et timeantal på projektet og derefter udregne en pris. Det vil også gøre det nemmere for dig at få sammenlignet priser hos forskellige webbureauer, således at du får den rigtige pris på dit projekt.