Er du til B&O og god mad på samme tid?

Lækre ting til hjemmet og lækker mad, er noget, de fleste sætter stor pris på. Men vidste du, at du også kan kombinere de to ting? – drewsens har huse i hele danmark, og i to af Drewsens huse kan du nyde et lækkert måltid og bagefter udforske de fantastiske designs og nyheder i de tilknyttede B&O-butikker.

Drewsens Spisehuse emmer af atmosfære

Vil du have en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, er Drewsens Spisehus altid et besøg værd. Du finder Drewsens Spisehuse i både Odense og i Silkeborg.

I Silkeborg ligger spisehuset centralt og smukt placeret i byens gamle rådhus, der emmer af atmosfære og historie. Bor du i Odense eller er du på besøg der, kan du besøge Drewsens Spisehus i det travle og charmerende Flakhaven. Begge steder er der lagt vægt på lokale råvarer og velsmagende mad, der egner sig perfekt til at dele.

Vellyd og velsmag hos Drewsen

Udover spisehusene står Drewsen bag en række B&O-butikker, hvor du kan opleve det fantastiske univers af lækkert design, parret med unik billed- og lydkvalitet, som danske B&O er verdenskendt for. Du finder B&O-butikkerne ved spisehusene i Odense og Silkeborg.

Derudover driver Drewsens B&O-butikker i Horsens og i Esbjerg. Et besøg i butikkerne er ikke bare et besøg i B&Os unikke verden, det er en totaloplevelse, hvor indretning, beliggenhed og bygninger går op i en designmæssig lækkerhed, der ikke ses mange andre steder.

Eksklusivt udvalg af B&O-produkter

Fra de fire B&O-butikker kan Drewsen servicere B&O-kunder i hele landet med hurtig levering og service, der er helt i top. Du finder altid de nyeste produkter i butikkerne, fra sublime og smukke højtalere til lydsystemer og hovedtelefoner, til når du er på farten – og ikke kunne drømme om at undvære vellyd eller lækkert design.