5 destinationer med gode afbudsrejser

Drømmer du om en lækker sommerferie med sol, varme og azurblåt badevand? Ønsker du samtidig ikke at betale fuld pris for din ferie, så kan en afbudsrejse være den idéelle løsning for dig. Der findes en række forskellige destinationer, hvor det er muligt at finde afbudsrejser til gode priser. Vi kommer her i artiklen med nogle af de lækreste og mest populære.

Cypern

Cypern er en fantastisk ferieø, som ligger ud for Tyrkiet. Øen er opdelt i en tyrkisk del og en græsk del. Et af kendetegnene ved Cypern er et fantastisk landskab, lækkert badevand og ikke mindst gode restauranter. Som med de fleste andre rejsemål i denne artikel, skal du være opmærksom på, at der er mange turister i højsæsonen. Cypern er en fantastisk ø, hvis du ønsker en all-inclusive ferie, da der ligger mange lækre hoteller.

Mallorca

Mallorca er ligesom Cypern et af danskernes foretrukne rejsemål. Øen har en helt fantastisk temperatur. Ønsker du shopping og et godt natteliv, er der gode mulighed i ”hovedbyen” Palma. Der findes mange spændende ting at lave på Mallorca, og langs de smukke strande findes der flere steder, hvor du kan komme på en færgetur, leje en båd og så videre. Der ligger rigtig mange gode hoteller på Mallorca, og derfor kan en afbudsrejse være god, hvor du ikke altid selv har indflydelse på, hvilket hotel du kommer til at bo på.

Gran Canaria

Gran Canaria er en spansk ø beliggende ud for Afrika. Gran Canaria er en klippeø og adskiller sig fra Mallorca. Øen er et af de mest populære rejsemål for europæere, og dette skal du være opmærksom på, når du rejser. Der er ofte mange gode afbudsrejser til Gran Canaria i højsæsonen, og der er derfor gode muligheder for at gøre en god handel og komme på en skøn ferie. For selvom der er mange turister på Gran Canaria, så er øen også kendt for sin helt fantastiske temperatur. Øen betragtes af mange som havende det bedste klima.

Rhodos

Rhodos er en græsk ø, der på mange måde minder om Cypern. I højsæsonen er der mange turister, men finder du en god afbudsrejse lidt uden for sæsonen, så er øen helt forrygende. Der er flot ægte græsk arkitektur, der bør opleves af alle med en kulturel interesse. Er du til græsk mad, så er Rhodos også helt forrygende. De fleste danske rejsebureauer tilbyder løbende afbudsrejser til Rhodos, og derfor er der altså rigtig fine muligheder for at finde en rigtig god rejse.

Husk, at du ikke altid har fuld kontrol over valg af hotel og fly ved en afbudsrejse. Nogle gange kan det være nødvendigt at gå lidt på kompromis, hvis du gerne vil afsted. Ellers bør du købe din egen rejse.