3 sjove fester, du kan holde

Mangler du også snart en god fest? Det kan være, du skal arrangere din egen? Der er rigtig mange, der sulter efter fest lige nu, og derfor kan du helt sikkert finde nogle, der gerne vil til en fest hos dig. Hvis du gerne vil holde en ekstra særlig fest, så kan du i denne artikel finde lidt inspiration til, hvad det kan være for en fest. Her kommer der nemlig 3 forslag til sjove fester.

 

Hold en kostumefest

Det er altid sjovt at holde kostumefest. Det er som om, at folk lever sig lidt i rollen af deres karakter, og det kan virkelig være med til at skabe en fed fest. Her har du også mulighed for selv virkelig at tage noget sjovt på. Det kan være, du skal vælge noget fra din yndlingsfilm. Her kan du f.eks. vælge at tage et Darth Vader kostume på. Der er naturligvis et hav af forskellige kostumer, du kan vælge mellem, så det kan godt være, det tager lidt tid at finde det helt perfekte.

 

Venne-fest

Det kan også være, du skal holde en venne-fest. Her er konceptet, at man inviterer nogle folk, der alle må tage én ven med. Det er en rigtig god måde at møde nye folk på, og så kommer du også til at møde nogle af dine venners venner, som du måske ikke har mødt før. Venne-fest kan altid kombineres med kostumer, der er jo et hav af forskellige kostumer, du kan vælge mellem, så det er noget som I kan sætte jer ned og udvælge sammen.

 

Hold en temafest

Hvis du har en idé til et fedt tema, så er det også altid sjovt at holde en temafest. Dette kan naturligvis også blive til en form for kostumefest, men hvor alle bare er klædt ud inden for det samme tema. Du kan finde masser af inspiration på nettet til, hvilken slags temafest du skal holde. Det skal naturligvis være noget, du selv synes er fedt.